Skip to content

Hvem er vi som jobber på Lavollen og Grønlia? Vårt team av gode folk er lite, men stort på mangfold og varme smil!
Vi som jobber på Grønlia og Lavollen vil du møte begge plasser, noen ganger er vi her og andre ganger er vi der.

Birger er den som sykler til jobb på fatbiken sin hele året, og gjerne med shorts og kortermet skjorte så lenge det går. Fotoapparat av ulikt slag er alltid med, og Birger får dokumentert Bymarka i all slags vær og vind med vakre motiv. Birger har vært en trofast døråpner på Grønlia i over 10 år og har alltid god kaffe og fersk gjærbakst klar til markatraverne står på døra. På dialekten hører vi, og på mellomnavnet ser du, at Birger har spennende røtter fra andre steder enn Trøndelag.

Petra er sirkusprinsesse, handywoman og den du oftest treffer på Lavollen. Petra disker opp med mange spennende retter, og smakfulle vegetarretter kan plutselig finne veien ut i disken og påsmurtskapet. Kaker, lun gjærbakst og andre godsaker tryller hun frem i heidundranes fart. Petra sitt etternavn klinger edelt, og vi lurer på om det er et navn som er svensk grevskap verdig!

Julie er den som uten å ha satt sine bein i Bymarka tok sjansen da drømmejobben lå på nett, pakket flyttelass og flyttet fra høge nord til Trønderhovedstaden. Julie deler etternavn (nesten) med han som synger om «stjernan som skinn over Trondheim, som et smykke mot kråkallens rand», så vi var ganske sikre på at dette måtte være riktig person for oss på Grønlia! Julie er nok en liten friluftsfilosof som henter både krefter og inspirasjon i naturen, og arbeidsveien inn tar hun like gjerne til fots som på ski.

Youssef er globetrotteren som kom til Trondheim fra Midt- Østen nesten som Aladdin på et flygende teppe. Youssef har full kontroll på brunost, lefser og bollebakst, er en mester på grillmat og gode smaker med andre krydder en det vi kanskje vanligvis er vant med. Vi vet ikke helt, men er ganske sikker på at Youssef er den eneste araberen du finner på veien fra Gråkallen til Grønlia med snøscooter og slede full av godsaker som skal mette sultne til markatraverne.

Ann Helen er den som har tråkka sine barnsbein i Bymarka, og som holder i de fleste tråder i bedriften. Hun er allergisk mot dårlig stemning og det passer jo godt med oppgaven å ønske velkommen på Grønlia og Lavollen, for der er det jo bare blide turfolk som kommer innom <3 Etternavnet til Ann Helen er nok det kjedeligste og minst å skryte av, men uten en ekte trønder i teamet så kunne vi ikke skrytt på oss et bredt mangfold heller.

Våre fantastiske ungdommer!

Både på Grønlia og Lavollen er det behov for å være flere på jobb når sola skinner og mange skal ut på tur. Da er vi så heldige å ha en gjeng flotte ungdommer som trør til og kommer syklende, løpende, gående og på ski inn til oss. Ungdommer er jo travle mennesker som først og fremst skal prioritere skole, derfor har vi en fin, liten gjeng med ungdommer som jobber både på Grønlia og Lavollen.

I dag så finner du Rannei, Zahra, Magnus og Ådne både på Grønlia og Lavollen, alle fire har dette som sin første jobb og vi synes de gjør en utmerket innsats og liker godt å være på jobb når en av disse er en del av dagens team.